Dit kan je met een hotstone set

Geplaatst op
hotstone set

Wil je eens wat meer bieden met een massage? Dan is het goed om je eens te verdiepen in een hotstone set. Het is een manier om een speciale massage te geven. Wanneer je daar de juiste set voor gebruikt, dan kan je de stenen gemakkelijk op temperatuur brengen. Vervolgens kan je ze heel gemakkelijk gebruiken. Vooral voor echte specialisten is dit natuurlijk extra aantrekkelijk. Zo kan je iets extra’s bieden aan je klanten. Het is wel belangrijk om zeker te weten dat je ook echt het juiste in handen hebt als specialist.

De kwaliteit van de stenen

Het is vooral zaak om te letten op de kwaliteit van de stenen. Dat is de manier waarop je een goede hotstone set kan onderscheiden. In de ideale situatie werk je met basaltstenen. Dat komt omdat deze goed warm te krijgen zijn. Wanneer je deze soort hebt, dan kan je dus ook betere diensten leveren ermee. Het is daarnaast belangrijk dat ze mooi glad en gelijkmatig zijn. Op die manier kan je er nog meer voordeel uit halen. Let wel op dat de stenen maar een beperkte tijd goed warm blijven. Dit is ook van belang.

hotstone set

Voldoende stenen voor massages

Het is wel belangrijk dat je goed oplet als je een hotstone set koopt. Zo moet je er zeker van zijn dat je er voldoende hebt. Je kunt al sets van rond de 20 stenen kopen. Beter is het echter om het twee of drievoudige te kiezen. Met 45 tot 60 stenen kan je veel beter aan het werk. Zo kun je bijvoorbeeld het gehele lichaam in één massage aanpakken. Dit maakt het resultaat veel beter. Kijk ook naar de bijbehorende elementen zoals de heater. Ook daarvoor geldt dat goede kwaliteit veel te bieden heeft. Let hier dus altijd op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *