Gezichtsolie voor extra bescherming

gezichtsolie

Een gezonde huid met gezichtsolie? Dat kan. Een gezonde huid willen wij allemaal wel maar helaas is het prinsessen huidje niet voor iedereen weggelegd. Daarom is het makkelijker als je een routine hebt, dit is een routine waarin jij je huid binnen een no time clean krijgt. Je huid moet je voeden, dit kan van binnen maar ook van buiten. Er zijn verschillende producten die je nodig hebt wat betreft een schone huid. Je kan niet elk product bij elkaar zetten. 

Hydratatie 

Je moet goed kijken naar hoeveel procent een product heeft en of je elke dag moet gebruiken of alleen in de avond of s ochtends. Er zijn verschillende soorten huidproblemen zoals acne, maar ook een droge huid waardoor er droge plekken op je gezicht kan ontstaan. Dit kan je niet voorkomen maar wel minder maken. Je huid heeft hydratatie nodig hierdoor zou je huid flexibel worden en zal je zien dat er minder rimpels komen maar ook andere problemen die kunnen ontstaan op je huid. Je kan acne hebben maar ook eczeem is een probleem waardoor je pijnlijke plekken kan krijgen. Het probleem van dit soort plekken is dat het niet met een crème is op te lossen.

gezichtsolie

Seizoenen

 Het gebruik van gezichtsolie kan eigenlijk altijd wel worden gebruikt. Vooral in de winter is het een extra boost voor je huid. In de winter is het koud hierdoor kan het zijn dat niet alleen je gezicht maar ook je handen schraal worden. Je kan deze dan insmeren met crème. Door dat je je huid hydratatie geeft heb je dus ook veel minder pijn aan je handen of gezicht. Als je nieuwe producten nodig hebt dan kan je op zoek gaan naar producten die klinisch getest zijn en goedgekeurd zijn. Tegenwoordig zijn er veel meer producten die vegan zijn en biologisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *