Gratis huidadvies op Sproetonline.nl

Geplaatst op
Sproet Online

SPROET is er voor iedereen die kampt met huidklachten. Maar ook voor mensen die wat extra informatie willen over allerlei zaken rondom je huidverzorging. Denk hierbij aan vragen als: waar let ik op bij het kopen van cosmetica producten? Welke zonnebrand kan ik het beste gebruiken? Wat kan ik doen om mijn huidveroudering te vertragen? Allerlei huidgerelateerde onderwerpen. Bekijk direct wat voor online huidadvies je allemaal kunt krijgen.  

Door een gediplomeerd huidtherapeut

Alle huidadviezen zijn geschreven door Luus. Hier stelt zij zich even voor:  ”Mijn naam is Luus, inmiddels een aantal jaar afgestudeerd als huidtherapeute. Mijn haat-liefdeverhouding met de huid begon al ver voor de start van mijn studie. Namelijk: meer dan 24 jaar geleden. Toen werd ik – elf weken te vroeg – geboren zonder ontwikkelde huid. Daarom heb ik al mijn hele leven regelmatig last van huidkwaaltjes. En dat is soms knap vervelend. De huid is tenslotte ons  grootste en meest zichtbare orgaan. Gelukkig vind ik het leuk om mij te verdiepen in deze huidproblemen. Specifiek: het oplossen ervan. Inmiddels heb ik al veel kennis opgedaan en dit zou ik graag met jullie delen. Daarom ben ik SPROET begonnen. Met deze website hoop ik anderen te helpen met hun huidproblemen door middel van professioneel maar vooral eerlijk huidadvies.”

De voordelen van Sproet Online

  • Geschreven door een gediplomeerd huidtherapeut
  • Productadvies vanuit professioneel oogpunt
  • Geen kosten; volledig gratis

Wat SPROET uniek maakt, is dat alle adviezen geschreven zijn door een gediplomeerd huidtherapeut. In tegenstelling tot veel andere cosmetica bedrijven schrijft Luus adviezen vanuit professioneel oogpunt, in plaats van commercieel oogpunt. Je kunt er daarom vanuit gaan dat alle huidadviezen 100% eerlijk zijn. 

Gepubliceerde huidadviezen 

Inmiddels staan er al meer dan 20 huidproblemen uitgewerkt en zijn er 15 productadviezen geschreven. Ook zijn er meer dan 10 huidbehandelingen toegelicht met voor en nadelen. 
De huidproblemen worden uitgewerkt in een blog. De laatste blogs zijn geschreven over:

Er zijn onder andere al productadviezen geschreven voor:

  • acne klachten
  • psoriasis
  • rosacea
  • baby huid
  • vette huid
  • droge huid
  • galbulten

Veel mensen zien tegenwoordig door de bomen het bos niet meer, als het gaat om huidverzorging. Hier brengt Sproet verandering in! En last but not least alle adviezen zijn 100% gratis!