Helemaal tot jezelf komen

Yoga Meditatie Mindfulness

Steeds meer mensen hebben er moeite mee om te ontspannen, slapen slecht en echt tot jezelf komen is er niet meer bij. Zeg je dat je aan bijvoorbeeld Yoga doet, word je eigenlijk raar aangekeken omdat het volgens veel mensen zweverig is. Door aan Yoga meditatie mindfulness te doen werk je aan het energiesysteem van je lichaam, hoe meer energie je in je lichaam hebt hoe positiever je in het leven staat. Er zijn verschillende manieren om te ontspannen, en helemaal tot jezelf te komen. Je leert de dagelijkse stress los te laten, en weer energieker door het leven te gaan.

Verschillende soorten Yoga

Yoga bestaat al eeuwenlang, gelukkig heeft iedereen een andere reden om aan Yoga te doen. De een doet het voor de ontspanning, de ander vind het gewoon fijn om te doen. De verschillende soorten yoga, zorgen dat er altijd wel een manier is die bij je past. Afhankelijk van het resultaat kies je een soort yoga, wil je meer ontspanning, meer mediteren of veel bewegen. Aan de hand van wat jij wenst, kies je de yoga die daarbij past. Wat voor jou het beste werkt, en waarbij jij je het beste voelt is geschikt. 

Yoga Meditatie Mindfulness

Zelfs afvallen kan met Yoga

Denk je aan Yoga meditatie  mindfulness dan denk je niet direct aan bewegen om af te vallen. Toch is het mogelijk om door middel van yoga af te vallen, door fysiek bezig te zijn met yoga val je af. Door intensief te bewegen verbrand je veel calorieën, de energie stroomt door je lichaam zodat afvalstoffen ook worden verwijderd uit je lichaam. Je hoeft niet perse een yoga soort te nemen waarbij je zeer actief moet zijn, de andere soorten op de mat zijn ook effectief om te doen. Door rustig te bewegen, zorg je ook voor een goede spijsvertering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *