Hier moet je rekening mee houden bij het vinden van een glaszetter

Deze keer even geen blog over jouw gezondheid of de gezondheid van jouw huid, maar over die van jouw huis! In dit blog gaan we het hebben over glaszetters. Er zijn verschillende punten waar je op moet letten bij het vinden van een glaszetter. Het lijkt soms wel de makkelijkste optie om voor de eerste de beste glaszetter te kiezen die op popt wanneer je ‘glaszetter’ intypt in Google, maar niets is minder waar. Je kunt namelijk op verschillende punten besparen als je beter kijkt naar de sterkte punten van iedere glaszetter. Benieuwd waar je dan op moet letten? Lees het in dit blog!

Maak zelf eerst een lijstje

Wanneer je voor jezelf duidelijk hebt wat je verwacht van het project en de uitvoerder ervan kan je onmogelijk voor verassingen komen te staan. Daarom is het verstandig om van te voren een lijstje te maken.

In dit lijstje staan eisen waaraan jij vind dat de perfecte glaszetter moet voldoen. Heb je een bepaald budget in gedachten? Schrijf het op. Ben je op zoek naar een glaszetter met een specialisatie in dubbel glas  of HR glas zetten? Noteer het op jouw lijstje.

Voorrijkosten

Dan zijn er vervolgens nog een aantal dingen die je misschien niet mee neemt in jouw lijstje met eisen, maar toch zijn deze punten er niet minder belangrijk om. Veel glaszetters hanteren bijvoorbeeld voorrijkosten. Dit lijkt in eerste instantie geen probleem, maar als je een glaszetter inhuurt die uit Zwolle komt terwijl jij in de randstad woont is het misschien een beter idee om naar een lokale glaszetter te gaan zoeken.

Op deze manier bespaar je veel kosten die je anders niet had hoeven te maken! Dat wil jij toch ook?

Specialisatie in glas

Natuurlijk zijn alle glaszetters gespecialiseerd in het zetten van glas. Dit is namelijk een heel vak apart! Maar onderling kan je nog wel eens verschillen zien in de afwerking van jouw project of in andere kleine nuances.

Je wilt namelijk voorkomen dat het glas slecht geïsoleerd blijkt te zijn door een matige afwerking. Lees daarom goed de klanten reviews van een glaszettersbedrijf voordat je ermee in zee gaat.

Een ander punt waar je eventueel naar kunt kijken voordat je met een glaszetter in zee gaat zijn de certificatie die het bedrijf heeft. Een gecertificeerde glaszetter zal sneller netjes werken dan eentje die dit niet is. Het is niet altijd aan de orde, maar als je twijfelt tussen een paar glaszetters is dit zeker een interessant punt om ze op te vergelijken.

Bedankt voor het lezen van dit blog! Als je nog vragen hebt kan je terecht in de reacties of je kunt contact opnemen met het blog via de contactpagina. Tot de volgende keer!