Hoe je natuurlijk uitziende strakke krullen kan bereiken

Geplaatst op

STAP 1

Aangezien een krullend kapsel vraagt om veel volume, moet je beginnen met het voorbereiden van je haar met een klapband. Als je dit nog niet helemaal onder de knie hebt, dan flip je je haar over je hoofd en kan je je haar eerst kammen met een denman brush en föhn je je haar ondersteboven totdat het allemaal droog is, om ervoor te zorgen dat de wortels droog worden. Dan draai je je haar terug voor instant volume.

STAP 2

Met behulp van een zeer kleine kurlify wand, die het haar die super strakke krullen zal geven, begin je met het scheiden van je haar aan de nek en clip je je haar een inslag in.

STAP 3

Nu, neem een klein stukje van je haar, ongeveer 1 / 2 een inch en wikkel het rond de Kurlify wand om dat ringlet type krul te creëren. De truc is om dit kapsel in zeer kleine secties te creëren. Zodra je het hele eerste deel van het haar hebt gekruld kan je ook je extensies krullen mocht je deze hebben

STAP 4

Scheid je haar aan je oren en clip in een kleinere inslag in. Dan krul je je haar weer zoals in stap 3.

STAP 5

Scheid je haar op het breedste deel van je hoofd en clip groter deel in. Dan krul je je haar weer in kleine secties.

STAP 6

Scheid je haar aan de kroon van je hoofd, clip een deel inslag in, en krul het haar.

STAP 7

Tot slot, clip een inslag in aan weerszijden van je hoofd bij de tempel, en krul je haar in kleine secties. Als je een pony hebt, zorg er dan voor dat de secties krullen uit de buurt van je gezicht.