Matras 120×190, de twijfelaar

Geplaatst op
matras 120x190

Slaap is een van de belangrijkste behoefte om te kunnen overleven. Zonder slaap kan het lichaam niet goed functioneren. Daarnaast is een goede nachtrust erg bevorderlijk voor je humeur en fysieke gesteldheid van de volgende dag. Na een goede nachtrust zal je fris wakker worden. Echter is het zo dat een groot deel van de mensen slecht slaapt als gevolg van het verkeerde beddengoed. Het is dus van belang om het juiste beddengoed te kiezen. Ieder mens heeft een ander lichaam, dus ook specifiek beddengoed nodig. Een voorbeeld van dit beddengoed is het matras 120×190. Dit matras wordt ook wel de twijfelaar genoemd. De twijfelaar is geschikt voor één persoon. 

matras 120x190

Past het matras met een afmeting van 120×190 bij mij?

Het matras heeft een breedte van 120 centimeter en een lengte van 190 centimeter. Dit bed is ontworpen voor mensen die twijfelen tussen een eenpersoonsbed en een tweepersoonsbed. Daarnaast is het bed geschikt voor kleinere slaapkamers. Wanneer je alleen slaapt, maar toch wat extra ruimte wilt, is dit bed geschikt voor jou. Echter is het bed alleen geschikt voor mensen met een lengte tot ongeveer 175 centimeter. Dit betekent dat het bed vooral geschikt is voor kleinere mensen, kinderen en jongeren. 

matras 120x190

Past een matras met traagschuim bij mij?

Als je opzoek bent naar een geschikt matras voor ieder seizoen, dan is het matras met traagschuim wellicht iets voor jou. Daarnaast is dit matras omkeerbaar, het matras heeft verschillende eigenschappen aan beide zijden.