Met de hond op vakantie

vakantiehuisje zeeland met hond

Voor veel mensen is de hond als een kind of een maatje, niet vreemd dat je de trouwe viervoeter meeneemt op vakantie. Bij een vakantiehuisje zeeland met hond ben je altijd welkom, een prachtige omgeving om met het hele gezin naartoe te gaan. In het vakantiepark zijn er twee huisdieren per bungalow toegestaan, zo heeft iedereen met of zonder dieren een aangename vakantie. Natuurlijk wordt de hond ook hartelijk welkom geheten, met een lekkere traktatie die al klaar ligt bij aankomst. Voor de hond is de vakantie in ieder geval al goed begonnen, de bungalow is huisdiervriendelijk ingericht.

Veel groen in de omgeving

Ben je een natuurliefhebber en vind je het heerlijk om met je hond te wandelen, in de omgeving van het vakantiehuisje zeeland met hond is er voldoende natuur aanwezig. Zowel op als rondom het park kun je mooie wandelingen maken, of neem je hond lekker mee naar het strand om uit te waaien. Slechts enkele minuten met de auto, en je kunt rennen en ravotten met je viervoeter. Is het lekker weer dan is het zelfs mogelijk om een duik te nemen in de zee, zo wordt voor iedereen de vakantie onvergetelijk. Ook zijn er een aantal natuurgebieden waar je met de hond heerlijk kunt wandelen.

vakantiehuisje zeeland met hond

Vervelen is geen optie

Naast alle leuke dingen die je kunt doen met de hond, zijn er voor bijvoorbeeld kinderen ook leuke activiteiten. De sportvelden waar in de vakanties leuke toernooien worden georganiseerd, maar ook het animatieteam voor de kleine gasten is erg leuk. Kom tot rust bij de visvijver, waar je een hengeltje uit kunt gooien. Zo is er voor elke gast wel iets leuks om te doen tijdens de vakantie. Aan de inwendige mens is natuurlijk ook gedacht, in het restaurant is het mogelijk om heerlijk te eten en te drinken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *