Met Zo Skin Health zorg je goed voor je huid

Soms vergeet je zomaar even hoe belangrijk je huid eigenlijk is. Pas wanneer het mis gaat denk je er weer aan dat je je huid goed moet verzorgen. Maar wat nu als jij ervoor kan zorgen dat het niet (meer) mis gaat? Dat die vervelende acné echt wegblijft en dat de rosacea vermindert? Dat je niet meer verbrand in de zon en dat je huid altijd goed gehydrateerd is? Dan is het wel de moeite waard om een strakke ochtend- en avondroutine te volgen. Bijvoorbeeld met de producten van Zo Skin Health. Deze producten zijn stuk voor stuk geschikt voor iedere huid. Zo Skin Health is misschien niet goedkoop, maar het effect is zeker de moeite waard!

Met Zo Skin Health af van die rimpeltjes

Natuurlijk zul je zelf ook het een en ander moeten doen om rimpels te voorkomen. Zo zul je voldoende water moeten drinken, gezond moeten eten en niet roken. Ook is het belangrijk dat je (huid) voldoende frisse lucht krijgt. Maar toch kan de huid soms wel wat extra ondersteuning gebruiken. En dan komt Zo Skin Health goed van pas. Al met een paar behandelingen met Wrinkle + Texture Repair zul je zien dat die kleine rimpeltjes een stuk minder diep worden.

De zomer staat voor de deur

En dus is het weer belangrijk om zeer regelmatig zonnebrandcrème op te brengen. Maar kies je voor een gewone zonnebrandcrème of voor de Zo Skin Health-variant? De zonbescherming van Zo Skin Health is licht en niet vet. Wist je dat Zo Skin Health zelfs een zonbescherming in poedervorm heeft? Hierdoor breng je met een poeder een goede zonbescherming aan op je gezicht waarbij je dus nooit last zult krijgen van die lelijke glimmende vlekken. Deze poeder is (natuurlijk) goed te combineren met de andere zonbescherming van Zo Skin Health.

Waar bestel ik deze producten?

Je kunt al deze producten gewoon online bestellen. "Zo" staat voor Dr. Zein Obagi, een vooraanstaand dermatoloog en onderzoeker. Hij heeft de producten die hij heeft ontwikkeld samengebracht in een mooie, duidelijke webshop zodat deze nu voor iedereen beschikbaar zijn. Je kunt via het handige keuzemenu precies aangeven waar je naar op zoek bent en zo het product voor jouw huid vinden. De webshop is in het Nederlands en is zeer overzichtelijk.

Wil je meer informatie of heb je vragen over welk product het best voor jou is? Dan kun je mailen naar een van de huidtherapeuten. Je krijgt dan al snel een antwoord waar je echt iets mee kunt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *