Ontspannen in eigen land

Geplaatst op
Recreatiewoning

Waar de afgelopen jaren Spanje en Frankrijk vooral populaire landen waren om een vakantiehuis te kopen, zien we dat een vakantiehuis in eigen land steeds vaker gekocht wordt. Hoe komt dat? En waarom wil je een recreatiewoning in eigen land? Wij hebben een aantal redenen opgesomd.

De afstand

Misschien wel de meest voor de hand liggende reden: de afstand. Wil je even een weekendje alle drukte achter je laten? Dan ben gemiddeld binnen 1 á 2 uur op plaats van bestemming. Door de relatief korte afstand ben je altijd vrij om te gaan en hoef je nauwelijks te plannen. Daarnaast zal je ook gemerkt hebben dat de zomers in Nederland steeds warmer lijken te worden.

Genieten met familie

Een chalet in Nederland kun je delen met familie en/of vrienden. Of het is mogelijk om de kleinkinderen een weekje bij opa en oma te laten logeren. Het is veel makkelijker om familie en vrienden uit te nodigen in Nederland.

Het laten bouwen van een chalet

Wil jij een chalet laten bouwen? Dan heb jij daarbij een betrouwbare chaletbouwer nodig. In het buitenland zal je deze niet zo makkelijk vinden en als je het juridisch taalgebruik in Nederland al moeilijk vindt, laat staan dat je contracten in de Spaanse of Franse taal moet lezen én begrijpen!

Genoeg keuze

Er is in Nederland genoeg keuze. Van campings tot speciaal ingerichte vakantieparken. Daarnaast is Nederland erg verschillend. Kies jij voor de kust in Zeeland, Zuid- of Noord Holland? Of ga jij liever de heuvels van Limburg in? Met een recreatiewoning in eigen land heb je voldoende keus!