Sauna benodigdheden

saunabenodigdheden

Nu we weer richting de herfst gaan zullen steeds meer mensen lekker een dagje gaan ontspannen in de sauna. Heerlijk binnen terwijl het buiten kouder en kouder wordt. Veel spullen kan je kopen of huren, maar het beste is gewoon een lijstje met spullen die je nodig hebt mee te nemen. In dit artikel vind je een handig lijstje met sauna benodigdheden die je absoluut niet mag vergeten. 

Belangrijk om mee te nemen

Een dagje wellness staat misschien al maanden gepland, maar op de dag zelf gaat bijna iedereen wel wat gehaast de deur uit. Natuurlijk is het mogelijk om eventueel bij de sauna zelf nog dingen aan te schaffen, maar dan wordt het wel een heel duur dagje. Hou daarom onderstaande aan, zodat je niks kan vergeten:

  1. Maak de avond van te voren een lijstje met wat je allemaal mee moet en mee wilt nemen. Werk het lijstje af en vink af wat je al hebt, zo zie je gelijk wat er mist. 
  2. Er zijn een aantal items die echt een must zijn in de sauna, zoals badslippers, handdoeken een damesbadjas en eventueel badpak of bikini, afhankelijk van wanneer je gaat. Maak het jezelf niet moeilijk en bestel wat grote, goedkope handdoeken die je altijd kan gebruiken voor een wellnessdagje. 
  3. Tot slot nog een belangrijk item is een lekkere outfit voor erna. Een cosy huispak of een lekker onesie, heerlijk om in terug naar huis te rijden voor als je nog een flinke rit naar huis moet rijden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *