Tips voor jouw kledingkast

Een kledingkast verschilt bij iedereen van formaat en look. Sommige mensen hebben heel veel kleding, sommige mensen zijn minimalistisch. Maar hoe je het ook aanpast, wat je stijl ook is, hieronder heb ik wat tips voor iedereen. Want hoe je eruit ziet zegt veel over je voor andere mensen. Het is de eerst indruk. Dus er wat aandacht aan besteden kan zeker geen kwaad. Een staande passpiegel is dan ook onmisbaar in jouw kledingkast.

Organiseren

Allereerst moet je alles gaan organiseren. Soms is het lastig om te bedenken hoe je al je kleding moet opvouwen, en dat gaat dan ook vaak mis. Het is makkelijker dan je denkt. Je hebt ook speciale kleding opvouw tools die je kan kopen om je een eind opweg te helpen met je t-shirts en blouses. Daarnaast is een paar afleveringen van Marie Kondo kijken ook geen slecht idee. Zij geeft veel tips in hoe je beter je kleding kan opvouwen. Het lijkt extra werk maar uiteindelijk bespaart het je alleen maar meer tijd.

Look

Hoe het eruit ziet is ook belangrijk. Coördineer bijvoorbeeld op kleur. Of leg alleen je favoriete kleding voor, zodat je die altijd gelijk ziet en kan pakken. Ook is een staande passpiegel onmisbaar. Zeker als je een walk in closet hebt dan staat dat erg mooi. Maar anders ook gewoon in je kamer, het maakt het ook gelijk ruimer. En je kan gelijk zien hoe alles staat, van top tot teen.

Waar je ook voor kiest met jouw kledingkast, zorg ervoor dat er niks in ligt wat je niet meer draagt. Zorg er ook voor dat je favoriete stukken vooraan liggen. Leer wat vouwtechnieken en probeer zo min mogelijk dingen op de grond te gooien, hoe makkelijk dat ook voelt. Maak elke dag een feestje van je aankleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *