Tot rust komen? Probeer Floating eens

Geplaatst op
drijven op zout water

In mijn dagelijkse leven ben ik vrij druk. Zo werk ik lange dagen bij mijn drukke baan en ook wanneer ik na een lange werkdag thuis kom ligt er nog vanalles op te wachten. Mijn gezin waar ik tijd mee wil doorbrengen, huishoudelijke taken, dingen die ik moet regelen en ga zo maar door. En hoewel ik een druk leventje helemaal niet erg vind, wel moet er voldoende tijd overblijven voor leuke en ontspanning. En eerlijk gezegd schieten leuke dingen en ontspanning er vaak een beetje bij in. Ik breng dan liever een avondje met mijn gezin door dan dat ik ontspanning op ga zoeken. Maar om het drukke leven aan te blijven kunnen hebben we toch soms wat ontspanning nodig. Toen ik een goede vriendin van me sprak raadde ze al snel floating aan. Ik had er nog niet veel over gehoord, maar toen ze me er kort over vertelde werkte haar enthousiasme al snel aanstekelijk. En misschien had ze gelijk, misschien was het wel wat voor mij. 

ontspanning voor het hele lichaam

Wat is het?

Nadat mijn goede vriendin het floaten had voorgesteld ben ik vervolgens meteen zelf op onderzoek uitgegaan. Hier wilde ik meer over weten. Zen Zon Zee is de eerste en enige in ons land wie dit floaten aanbiedt. Het floaten vindt plaats in de Dreampod. De Dreampod is een mooi, comfortabel en veilig zoutwaterbad dat ook een goede hygiëne heeft. Tijdens floating drijf je in een zoutwaterbad waarbij de warmte gelijk is aan je lichaamstemperatuur. Door het zoute water ben je tijdens het floaten geheel gewichtloos en lijk je te zweven. Hierdoor kan je lichaam helemaal ontspannen, dat komt doordat al je spieren kunnen ontspannen. Een floating sessie duurt gemiddeld een uur, en tijdens dit uur in deze prikkelarme omgeving kunnen al je zintuigen tot rust komen. Ik heb mijn eerste afspraak bij Zen Zon Zee geboekt en ik kijk er nu al naar uit.

ontspannen in een pod