Verwen jezelf, omdat het kán!

Geplaatst op

Het is weer bijna winter, en dat betekent kortere dagen, minder zon en koude temperaturen. Sommigen vinden dit niet zo erg, maar veel mensen ervaren toch een klein winterdipje. Gevoelens van somberheid kunnen naar boven komen en normaal gesproken brengt de gezelligheid rondom de feestdagen deze gevoelens weer in balans. Echter dit jaar is daar minder sprake van aangezien alle horeca gesloten zijn, en er nog zoveel onduidelijk is in verband met COVID-19. Het is voor iedereen een pittig jaar geweest, en juist daarom moet je er af en toe voor kiezen om jezelf te verwennen. Lees hieronder wat je kan doen om jezelf uit je winterdip te krijgen!

Verwen je huid

Het is een stressvol jaar geweest maar juist om deze reden zou je moeten overwegen om je huid even een extra boost te geven. Normaal gesproken heeft je huid, met name in je gezicht, het al erg zwaar. Alle invloeden van buitenaf zoals de kou, zonneschijn en make-up kunnen leiden tot beschadigingen. Maar wat blijkt? Stress heeft ook negatieve gevolgen voor je huid! Stress zorgt ervoor dat de huid uit balans is met als gevolg dat het extra vatbaar wordt voor bacteriën en invloeden van buitenaf. Je huid veroudert sneller, en de kans op rode vlekjes en schilfers neemt toe. Overweeg daarom om dit jaar extra lief te zijn voor je huid en neem een gezichtsbehandeling! Er is een divers aanbod aan behandelingen, gericht om jouw huid weer te laten stralen en te geven wat het nodig heeft.

Verwen je nagels of voeten

Dit jaar kun je ook overwegen om een lekkere manicure of pedicure te nemen! Er zijn online veel tips te vinden om de salonervaring na te creëren maar als we even eerlijk zijn is het toch niet te vergelijken. Als het binnen je budget valt, mag je jezelf wel een keer laten verwennen toch? Je kunt vaak kiezen voor een basisbehandeling of uitgebreid pakket. Het uitgebreide pakket is vaak inclusief een massage of voetenbadje. Heerlijk ontspannen!

Bron: Beautycare Human Touch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *