Verzorging van je huid

Geplaatst op
Huidproducten

Bij veel mensen is de huid snel gevoelig, vaak is dit al te merken wanneer het weer warmer of kouder wordt. De huid wordt wat geïrriteerd of gaat jeuken omdat deze droger wordt, het is daarom zorg de huid goed te beschermen en onderhouden om deze in goede conditie te houden. Met een keer smeren ben je er niet, je zult dagelijks je huid moeten onderhouden, voordeel daarvan is wel dat je het al snel merkt dat je huidproducten gebruikt. Voor verschillende huidtypen heeft de huidpraktijkshop middelen om de huid in goede conditie te houden, voor zowel de zomer als de winter.

Huidproducten

Let op met het gebruik van zeep bij een droge huid

Het is zo lekker fris maar zo slecht voor de huid, het overmatig gebruik van zeep en andere reinigingsmiddelen. Zeep zorgt ervoor dat de huidvetten worden weggespoeld, door je huid te wassen met water en zeep wordt deze droog. Heb je jeuk spoel je handen niet af met water, even is het een lekker gevoel maar als snel is de jeuk terug na het afdrogen van je handen. Het gebruik van huidproducten zorgt ervoor dat de huid wel goed gehydrateerd wordt, regelmatig smeren voorkomt dat je huid te droog wordt en je weer last van jeuk krijgt.

Reden van een droge huid

Een droge huid kan voorkomen door verschillende oorzaken, een huidprobleem of ouderdom van de huid kan een van de oorzaken zijn. Bij ouderdom van de huid is dit vaak te zien aan de onderarmen en onderbenen, een oude huid heeft niet het vermogen meer om voldoende vocht vast te houden. Deze huid moet je goed verzorgen met de juiste huidproducten, anders bestaat de kans dat door krabben de huid kapot kan gaan. Bij de huidpraktijkshop.nl zijn er voor verschillende huidtypen uitstekende middelen te verkrijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *