Vollere wenkbrauwen gewenst? Ga om deze 4 redenen voor henna

henna brows

Wanneer je graag in het bezit zou willen zijn van volle wenkbrauwen, om op die manier je gezicht als geheel een boost te geven, dan heb je daartoe diverse mogelijkheden. Een van de betere opties bestaat hierbij zonder twijfel uit henna brows. Hierbij worden je wenkbrauwen dus door middel van henna geverfd. Lees hieronder welke vier voordelen brow henna heeft in vergelijking met andere opties. 

Vol en strak resultaat

Als er één manier is om voor zowel volle en strakke wenkbrauwen te zorgen, dan is het wel door middel van henna brows. Dit kan niet los gezien worden van het feit dat je met henna niet alleen de haartjes, maar ook de huid verft. De kleur van je hoofdhuid zal tussen de wenkbrauwhaartjes door dan dus niet te zien zijn.

Langdurig resultaat

Wanneer je gaat voor henna als wenkbrauwverf, dan kun je erop rekenen dat het resultaat ongeveer zes tot acht weken behouden blijft. Hoe lang dit precies zal zijn hangt af van hoe voorzichtig je ermee omgaat, maar ook van je huidtype en andere omstandigheden. Als de henna vervaagt kun je het gemakkelijk opnieuw doen of laten bijwerken.

brow henna

Niet meer dagelijks opmaken

Het langdurige resultaat van henna brows zorgt ervoor dat je je wat betreft je wenkbrauwen een tijdje niet meer dagelijks zult hoeven op te maken. Dit kan een behoorlijke hoeveelheid tijd schelen, en dat door alleen eenmalig henna aan te (laten) brengen.

Natuurlijke grondstoffen

Tenslotte heeft henna als voordeel dat dit een goedje is dat met name gemaakt is van natuurlijke grondstoffen. Dit in tegenstelling tot andere producten waarmee je je wenkbrauwen kunt opmaken. Henna is daarmee niet schadelijk voor de huid. Ook allergische reacties komen bij henna echt maar zeer zelden voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *