Voor mijn liefste mama

Ik heb de liefste moeder die er is. Ze staat altijd klaar voor me en doet alles voor me. Maar ook heeft ze me zelfstandigheid geleerd. We hebben soms wel is een woordwisseling maar dat is de laatste tijd minder sinds ik zelf ook ouder ben. Omdat mijn moeder het zo druk heeft met voor de kinderen zorgen en daarnaast ook nog is werken verdient ze wel wat leuks.

Een goeie deal

Mijn moeder is binnenkort jarig hiervoor moet ik dan ook een cadeautje geven. Mijn moeder zegt altijd ik hoef geen cadeautje ik vind het al lief als er aan me wordt gedacht. En dat is ook wel waar maar ik wil laten zien dat ik om haar geef in de vorm van een cadeautje. Natuurlijk ben ik niet de rijkste dus ben ik opzoek naar goeie deals zo zag ik een bol.com Black Friday 2020 deal. Nog steeds was het wat prijzig maar ik dacht als de kinderen het met z’n 3e geven dan is het wel te doen. Er was namelijk een telefoon in de aanbieding. En sinds mijn ma het zo druk heeft is een telefoon voor een makkelijk berichtje een goeie keus dacht ik.

Samen een goed cadeau

Mijn broer zus en ik gingen kijken naar Black Friday Deals om de perfecte telefoon uit te zoeken. Zo keken we naar de Iphone 11. Ze houdt ervan om foto’s te maken dus dan heeft ze ook nog is een goeie camera erop. Ik dacht dat is twee vliegen in een klap. Dus zo ging het dan ook, we hadden de Iphone 11 voor haar bestelt.

Mijn liefste mama

Op haar verjaardag gaven we het cadeautje gegeven met een leuk bericht. Die ging als volgt:

“Lieve mama nu ben je al weer 54 geworden, je hebt al veel gedaan en bereikt in je leven. Je hebt altijd goed voor ons gezorgd en stond altijd voor ons klaar. Je doet heel veel en verwacht er weinig voor terug, want jij mama hebt een hart van goud. Wij willen aan jou laten zien wat jij voor ons betekent. En dan denk je waarschijnlijk waarom een telefoon? De reden daar achter is dat we je altijd een berichtje kunnen sturen als we je missen je altijd kunnen bellen als we willen weten hoe het gaat. En natuurlijk ook mooie foto’s ontvangen wanneer je er eentje maakt met deze nieuwe telefoon. Dus lieve mama fijne verjaardag we houden van je. Kusjes de kids”

Een traan van geluk

Mijn moeder moest huilen toen ze het berichtje las. Ze vroeg zich af hoe we dit hebben kunnen betalen maar ja ik moet niet mijn geheimpje verklappen. Die Black Friday deals kwamen dus erg goed van pas en heb ik er wat moois van kunnen kopen voor iemand van wie ik hou. Volgend jaar weet ik al dat ik de dyson black friday acties in de gaten ga houden voor nog zo’n leuk cadeau voor mama.