Waarom een cryo apparaat aanschaffen voor in de salon?

Geplaatst op
cryo apparaat

Als schoonheidsspecialist wil je soms het aanbod behandelingen uitbreiden en blijven vernieuwen. Zo kun je jouw klanten altijd de beste schoonheidservaringen bieden. Je kunt bijvoorbeeld uitbreiden met permanente make-up of wimperbehandelingen zoals de Lash Volume Lift. Tegenwoordig zien we dat het aanschaffen van een Cryo apparaat steeds meer in trek is bij diverse salons. Maar wat zijn dan de voordelen die dit apparaat biedt? En waarom zou je die in de salon willen hebben? Wij leggen het uit in dit artikel!

Ben je in de tussentijd al overtuigd en op zoek naar een cryo apparaat? Klik op de link om er een te bestellen.

De voordelen van Cryo voor jouw klanten

Met Cryo kun je definitief vetcellen verwijderen op plekken waar deze niet weg willen gaan. Denk hierbij aan de buik, bovenbenen, onderkin of billen. Zelfs het verdunnen van kuiten behoort tot de mogelijkheden. Het kent daarnaast nog vele voordelen. Het zorgt namelijk voor het volgende:

  • – Het definitief verwijderen van vetcellen;
  • – Het verstevigd de huid;
  • – Het lift het gezicht;
  • – Kan rimpels verminderen;
  • – Herstelt, voedt en hydrateert de huid;
  • – Het kan cellulitis en couperose bestrijden;
  • – Het gebruik is volledig manueel.

Hoe werkt een cryo apparaat?

De temperatuur van de vetcellen dalen door een thermische schok die het cryo apparaat afgeeft. Hierdoor worden deze cellen geleidelijk geëlimineerd. De huidtemperatuur zakt van 34 graden celcius naar 8 graden celcius, maar geeft geen koud gevoel af.

Per behandeling reken je maximaal 30 minuten. Hierna is onmiddellijk resultaat te zien. Jouw klanten voelen geen pijn en kunnen dus op een snelle manier van ongewenste vetcellen afkomen.

Het verschil tussen een cryo apparaat en cabine

Er bestaan tegenwoordig ook cryo cabines. Dit is cryotherapie voor het gehele lichaam. Een cryo apparaat is daarentegen gericht op het plaatselijk behandelen van ongewenste vetcellen. Hierdoor is de behandeling erg effectief. Je kunt cryotherapie met een cryo apparaat ook gemakkelijk in jouw eigen salon uitvoeren.

Er zijn diverse cryo apparaten op de markt. Welk apparaat jij het beste aan kunt schaffen hangt af van verschillende factoren. Laat je informeren door bijvoorbeeld Cryo21.nl over het beste apparaat voor jouw salon!