Zo koop je de beste BB cream voor jou

Een goede BB cream biedt veel voordelen. Dit relatief nieuwe product geeft je niet alleen een verzorgde uitstraling, maar heeft ook een helende werking voor de huid. Als nieuwe gebruiker kan het lastig zijn om de juiste BB cream voor jou te vinden. Het aanbod is namelijk in korte tijd nogal overweldigend geworden. Hieronder vind je een aantal factoren die je zeker in aanmerking wilt nemen. Zo zorg je dat je direct het juiste product in huis haalt en daar vervolgens optimaal van profiteert!

Wat is een BB cream nu precies?

Een BB cream is een product voor de verzorging van jouw gezicht. Het heeft meerdere effecten in 1. Zo kan het niet alleen jouw huid verzorgen, maar maakt het de huid ook mat of juist glanzend. Het is beschikbaar van een aantal topmerken, waardoor een concurrerende markt is ontstaan. Een goede crème is zacht en eenvoudig uit te smeren. Het is ook fijn als een bronzer is toegevoegd.

Bepaal van tevoren jouw huidtype

De juiste BB cream moet passen bij jouw huidtype. Voor een droge huid wil je een crème die vocht inbrengend is. Een vette huid moest juist meer tot rust worden gebracht. Daarbij wil je dus van tevoren vaststellen wat jouw behoeften zijn. Er zijn BB creams die beschikbaar zijn voor alle huidtypen, maar het is de investering waard om een specifiek product voor jouw huid te kopen.

Let op de SPF factor

Daarnaast wil je kijken naar de SPF factor van de BB cream. Zowel in de winter als in de zomer is het ook in Nederland belangrijk om je huid te beschermen tegen de zon. De meeste producten hebben SPF 15, SPF 20 of SPF 30. Bedenk je dus hoe gevoelig jouw huid is. Verbrand je snel? Dan heb je ook op je gezicht een hogere SPF factor nodig.

Ga op zoek naar de beste BB cream

Tenslotte geven je mee dat het mogelijk is om producten te bestellen met specifieke eigenschappen. Wil jij per se parabenenvrij jouw huid verzorgen? Dit is zeker mogelijk. Een droge huid profiteert het meest van een product met hydraterende werking. Uiteraard is het mogelijk dat jij de voorkeur hebt voor een product van een specifiek merk, omdat je daar al een leuke collectie van hebt. Begin vandaag nog met het zoeken naar de beste BB cream van jou en profiteer elke dag van dit fijne multifunctionele product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *